Skebjerggaard

Juletræer med et godt formål 

Skebjerggaard ligger 6 km herfra og er Abildgaardens ’lillesøster’, hvor I ved køb af årets juletræ samtidig støtter et godt formål. For hvert solgt fæld-selv træ donerer vi 25 kr til Lukashuset – Danmarks første hospice for børn og unge. Jeres bidrag går ubeskåret til deres aktivitetskonto, som muliggør dejlige oplevelser for børnene og deres familier.

Besøg Skebjerggaards hjemmeside: www.skebjerggaard.dk

Fæld Selv
Plantagen på Skebjerggaard står flot, og der er både fæld-selv for hele familien eller I kan vælge blandt de mange friske fældede træer, som vi har stående klar til at tage med hjem.
Juletræerne findes i alle størrelser og der er både smalle træer til små lejligheder og brede træer til storstuen. I kan vælge mellem Nordmannsgran, Rødgran eller også den mere ukendte Klippeædelgran (laciocarpa), som har mere blålige nåle.

Åbningstider 2023

Torsdag d. 21. december kl. 13-17
Fredag d. 22. december kl. 11-17
Lørdag d. 23. december kl. 10-16
Søndag d. 24. december kl. 10-12

Find vej
Indkørsel overfor Skebjergvej 37, 2765 Smørum

Skt. Lukas Stiftelsen – Lukas Huset
I 2022 donerede vi 10.304 kr til Skt. Lukas Stiftelsens “Lukas Huset” – Danmarks første hospice for børn og unge. Støtten fra Skebjerggaard Juletræer går ind på Lukashusets aktivitetskonto, som dækker ekstra aktiviteter for familierne, de livstruede børn og deres søskende.

En stor tak til dem, der hjælper os med at støtte familierne i Lukashuset!

Læs mere om Lukas Huset her: www.sanktlukas.dk

På Skebjerggaard er I meget velkomne til selv at medbringe en picnickurv og sidde rundt om bålet. Nyde den friske luft og få røde kinder.