Abildgaardens Juletræer

Velkommen til Abildgaardens hjemmeside
– vi glæder os til at byde jer velkommen på gården!

Vi hedder Per og Anette og vi er ’juletræsbønder’, som passer plantagen med udgangspunkt i høj faglighed inden for skovbrug og kærlighed til naturen – både dyrket og den vilde.

Vi har juletræer i alle størrelser, og der er både smalle træer til små lejligheder og brede træer til storstuen. I kan vælge mellem Nordmannsgranog Rødgran, som både findes som fæld-selv og afskåret.

Familievirksomhed

Skovfogedens Juletræer er en lille familievirksomhed, som sælger juletræer på Abildgaarden og Skebjerggard. Vi står selv for alt fra plantning af de små nye træer, pasning og pleje i de cirka 7 år et gennemsnitligt juletræ gror – for til sidst selv at stå bag disken, når vi op til jul får gæster på gården. Vil du vide mere om os, vores produktion og vores medarbejdere? Så læs under Mere om os”.

Salg af juletræer til erhverv

Vi leverer også fældede træer til kommuner, boligforeninger, anlægsgartnere, stadepladser, afholder firmaarrangementer og udsteder gavekort. Vores egen produktion kombineret med vores centrale geografiske placering gør, at vi kan levere friske træer med kort varsel helt op til jul.
Gå til siden For Virksomheder” for at læse mere.

About the Author

You may also like these

No Related Post