Fæld selv

Fæld selv

Besøg Abildgaarden og fæld selv årets juletræ

Tag familien med på udflugt i den friske luft og fæld selv årets juletræ. En tur rundt i vores store plantage giver røde kinder, og I vælger selv om juletræet skal være smalt, bredt, stort eller småt!
I kan også altid vælge blandt de friskfældede træer, som vi har stående klar til at tage med hjem. Især rødgran oplever vi en stor efterspørgsel på, og vi får friske leveringer helt frem til jul.

Vi har også pyntegrønt, juledekorationsværksted, en lille butik med julepynt og lokale specialiteter.

I kan låne sav hos os! Hunde er velkomne i plantagen, men husk snor og pose.

Er I specifikt på tur efter rødgran eller et mindre fæld-selv træ, så har vi mange fine små juletræer på Skebjerggaard. Skebjerggaard ligger bare 6 km fra Abildgaarden. Læs mere og find vej på www.skebjerggaard.dk

Priser
– Nordmannsgran op til 3 m –  400,-
– Træer over 3 m – 500,-
– Små træer er specifikt mærket i plantagen (1-1,5 m)
Blå – 200,-
Grøn – 250,-
Pink – 300,-
– “Have”-træer m. grå mærkning – 200,-
– Rødgran – alle træer op til 3 m – 300,-
OBS: der er ikke mange Rødgran som fæld-selv. Det er først-til-mølle. Der er flere Rødgran i vores anden plantagen – se under “Skebjerggaard” i menuen.

Der kan betales med mobilepay og kontant.

Åbningstider for juletræssalget
Igen i år udvider vi åbningstiderne, så vi holder åbent alle dage kl. 9-17 fra d. 15. november til d. 23. december.
Juleaftensdag har vi åbent til kl. 12.

Café & Butik
Når årets juletræ er fældet, så kan I lune jer med varm kakao, gløgg og æbleskiver. Vi holder åbent i caféen i weekender, samt alle dage fra fredag d. 17. til og med onsdag d. 22. december – kl. 10-16.

Vores lille gårdbutik med lokale specialiteter og julepynt følger åbningstiderne for salg af juletræer.

Dyrket med omtanke for naturen
Vi er selv glade for frisk luft – det kræver det i den grad, når man gerne vil dyrke juletræer med respekt for naturen. Nye skud nippes, der sættes fuglepinde på, der beskæres og sættes kamme på. Et gennemsnitligt juletræ vokser i 7 år før det er klar til at komme med hjem i stuerne. En krans om året!

De sidste par år har vi arbejdet med at tilplante et nyt læhegn med blomstrende træer og buske for at tiltrække flere insekter og bier. Dette er et nyt initiativ over hele Danmark med henblik på at sikre en større biodiversitet og overlevelsen af en masse truede insekter.

Vil I vide mere om vores dyrkning, tanker om plantagen og træerne, så se under ”Om Abildgaarden” – eller spørg endelig, når I er på besøg.

UA-106164487-1